میرزا رضا کرمانی

میرزا رضا کرمانی

میرزا رضا کرمانی

میرزا رضا کرمانی

جزوه تربیت رسانه ای پیام نور

جزوه تربیت رسانه ای پیام نور

دانلود جزوه تربیت رسانه ای دانشگاه پیام نور برگرفته شده از کتاب تربیت رسانه ای دیوید باکینگهام ترجمه شده توسط حسین سرفراز

تربیت رسانه ای

یکی از دروس رشته علوم تربیتی درس تربیت رسانه ای میباشد که دانشجویان باید در مقطع کارشناسی آن را پاس نمایند به همین خاطر جزوه این درس را در اختیار شما قرار داده ایم .

این جزوه برگرفته شده از کتاب دکتر حسین سرفراز میباشد که در 12 صفحه و با حجم 1/17 مگابایت برای شما تهیه شده است که میتوانید از آن استفاده نمایید.

این مطلب را از دست ندهید : جزوه روابط انسانی در سازمان های آموزشی

در زیر میتوانید قسمتی از متن جزوه را مشاهده نمایید

رسانه چیست؟

رسانه عنوان یک ابزار واسطه، وسیله یا کانالی است که از طریق آن، تاثیرها یا اطلاعات انتقال یافته یا حمل می شوند. رسانه، آنی است که ما وقتی می خواهیم بطور غیرمستقیم، بجای ارتباط چهره به چهره یا تماس مستقیم با فرد، با مردم ارتباط برقرار کنیم، از آن بهره می بریم. تعریف فرهنگ واژگان، مطالبی مهم و اساسی در باب رسانه ها در اختیار می نهد.

رسانه ها پنجره ی شفافی به روی جهان ارائه نمی دهند. بلکه اینان، مجراهایی فراهم می کنند تا از درون خود، بازنمایی ها و تصاویر برگرفته از جهان را بطور غیرمستقیم مبادله کنند. رسانه ها واسطه اند: آن ها روایت های گزینش شده ای جهان را برایمان فراهم می کنند، بجای آن که ما را بطور مستقیم به ایشان متصل کنند. رسانه ها به مجموعه ای وسیع از وسایل ارتباط جمعی مدرن چون: تلویزیون، سینما، ویدئو، رادیو، عکس، تبلیغات، روزنامه و مجلات، موسیقی، بازی های رایانه ای و اینترنت اطلاق می شود. بسیاری از این وسایل، رسانه های جمعی یا توده خوانده می شوند، که به قابلیت دسترسی به مخاطبان انبوه اشاره می کند. البته برخی اشکال سنتی تری چون کتاب، به عنوان رسانه (به مفهوم امروزی) اطلاق نمی شوند.

آموزش رسانه چیست؟

متون رسانه ای، اغلب چندین زبان یا گونه های ارتباط را – تصاویر بصری (ثابت یا متحرک)، صوت (صدا، موسیقی یا کلام) و زبان نوشتار- با هم ترکیب می کنند. آموزش رسانه، درصدد است تا توانایی گسترده ای را، نه تنها در رابطه با متون چاپی، بلکه در ارتباط با سایر نظام های نمادین متشکل از تصاویر و اصوات، رشد دهد. این توانایی اغلب به عنوان گونه ای از سواد توصیف می شود. امروزه مطرح است که در دنیای مدرن، سواد رسانه ای برای جوانان به اندازه ی سواد خواندن و نوشتن سنتی باارزش است.

آموزش رسانه، به عنوان فرایند تعلیم، آموزش و فراگیری درباره ی رسانه هاست. سواد رسانه ای برایند و حاصل دانش و مهارت هایی است که دانش آموزان به آن نیازمندند. هدف آموزش رسانه، رشد و ارتقای فهم اعتقادی و مشارکت فعال است. بطوری که جوانان را در تفسیر و ارائه داوری های آگانه به عنوان مصرف کنندگان رسانه، آماده می سازد. آموزش رسانه را نباید با فناوری آموزشی یا رسانه های آموزشی اشتباه گرفت مثلاً آموزش تاریخ از تلویزیون با آموزش رسانه یکی نیست.

آموزش رسانه، چرا؟

پیمایش ها، بطور مکرر نشان می دهند که در بسیاری از کشورهای صنعتی، کودکان وقت بیشتری را به تماشای تلویزیون اختصاص می دهند، تا زمانی که در مدرسه سپری می کنند؛ یا به هر فعالیت دیگری جدای از خواب دست می زنند. اگر ما به این زمان، وقتی را که کودکان به فلیم ها، مجلات، بازی های رایانه ای، و موسیقی عامه پسند، اختصاص می دهند، احتساب کنیم، آنگاه آشکار می شود که رسانه ها عمده ی فعالیت های مربوط به اوقات فراغت آنان را تشکیل می دهد. رسانه ها در تار و پود و روال زندگی روزمره جا افتاده اند و عمده ی منابع نمادینی را که ما در تماس هایمان، و در تفسیر پیوندها و روابطمان و در تعریف هویت هایمان بکار می بریم، فراهم می کنند

جزوه تربیت رسانه ای

جزوه تربیت رسانه ای

جزوه تربیت رسانه ای پیام نور

  • نام جزوه : تربیت رسانه ای
  • تعداد صفحات : 12 صفحه
  • حجم فایل : 1/17 مگابایت
  • فرمت فایل : pdf
  • کیفیت فایل : عالی
  • متاسب برای : دانشجویان رشته علوم تربیتی

دانلود 



خلاصه و جزوه تربیت رسانه ای


خلاصه و جزوه تربیت رسانه ای

خلاصه و جزوه تربیت رسانه ای
آموزش رسانه ای یادگیری سواد رسانه ای و فرهنگ معاصر
مولف : دیوید باکینگهام
ترجمه : حسین سرافراز


خلاصه و جزوه تربیت رسانه ایخلاصه و جزوه تربیت رسانه ای آموزش رسانه ای یادگیری سواد رسانه ای و فرهنگ معاصر مولف : دیوید باکینگهامترجمه : حسین سرافراز.
دانلود جزوه تربیت رسانه ای پیام نور برگرفته شده از کتاب تربیت رسانه ای دیوید باکینگهام ترجمه شده توسط حسین سرفراز رشته های علوم تربیتی.
جهت دسترسی و استفاده از خلاصه کتاب ها بخش قوانین کتابخانه را ازاینجا مطالعه فرمایید. لیست خلاصه ... نظریه سواد رسانه ای نویسنده: جیمز پاتر – ترجمه: ناصر اسدی، محمد سلطانی فر، شهناز هاشمی. 2. آموزش رسانه ... مراحل تربیت نویسنده موریس دبس. 8.
در برنامه شانزدهم رادیو «سواد آوا» درباره «مصرف رسانه‌ای فرزندان و همراهی والدین» گفتگو کرده ایم. خلاصه مباحش به شرح زیر است: در دوره کنونی فرزندان، به دلیل مواجهه ...

قبل از مطالعه جزوات درسی برای امتحانات پیام نور حتما لیست منابع رشته خود را دانلود ... روانشناسی تربیتی, نظریه و روشهای آموزش, دیدگاهها و روشهای نوین و کاربردی در .... ۷, مقدمه ای بر اخلاق حرفه ای در کتابداری و اطلاع رسانی (باتاکید بر دو مولفه ..... مدیریت ر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.